TIVIA Lappi Ry:n syyskokous, illallinen ja teatteri

Paikka: Rovaniemen teatteri, Jorma Eton tie 8
Ajankohta: 28.11.2020
Järjestäjä: TIVIA Lappi ry
Maksullisuus: ilmainen

Tapahtuma alkaa klo 16.30 Tivia Lappi ry:n syyskokouksella, jonka jälkeen jatkamme klo 17.30 pikkujoulumenulla. Ruokailun jälkeen siirrymme teatteriin, missä klo 19.00 käynnistyy suurmusikaali Ulvova mylläri.

Tilaisuus on jäsenille maksuton, AVEC-hinta 30€. HUOM! Ilmoittautuminen 29.9.2020 mennessä.

Lue lisää

Cloud Security Summit – Approaching Cloud Risk & Security in 2021

Paikka: Verkkotapahtuma
Ajankohta: 13.11.2020
Järjestäjä: Tieto-ja viestintätekniikan ammattilaiset, TIVIA ry
Maksullisuus: maksullinen

Tässä Cloud Security Summit – Approaching Cloud Risk & Security in 2021 -tapahtumassa suuntaamme katseen tulevaisuuteen ja huipputietoturva-asiantuntijoiden johdattamana saamme katsauksen siitä, mitä pilvipalveluiden suojauksessa on otettava huomioon. Puhujina muun muassa Sami Laiho ja Pete Nieminen!

Lue lisää

Webinaari: Teknologioiden sosiaaliset ja eettiset vaikutukset

Paikka: Webinaari
Ajankohta: 28.10.2020
Järjestäjä: Tieto-ja viestintätekniikan ammattilaiset, TIVIA ry
Maksullisuus: ilmainen

Teknologioiden sosiaaliset ja eettiset vaikutukset -webinaari pidetään keskiviikkona 28.10.2020. Webinaari on suomenkielinen, maksuton ja kestoltaan noin tunnin pituinen. Webinaarin lopuksi yleisöllä on mahdollisuus kysymyksiin.

Tämä webinaari tarjoaa selkokielisen ja käytännön esimerkkeihin nojaavan katsauksen siihen, kuinka sosiaalisia ja eettisiä vaikutuksia voi systemaattisesti hahmottaa ja lähestyä.

Lue lisää

Digiturvaviikko

Paikka: Verkossa
Ajankohta: 26.–30.10.2020
Järjestäjä: Tieto-ja viestintätekniikan ammattilaiset, TIVIA ry
Maksullisuus: ilmainen

Digi- ja väestötietovirasto järjestää kansallisen Digiturvaviikon 26.–30.10. yhdessä digitaalisen turvallisuuden keskeisten toimijoiden kanssa. Digiturvaviikko haastaa kaikki Suomen organisaatiot käyttämään yhden työtunnin digiturvan oppimiseen ja kehittämiseen. Ensimmäistä kertaa järjestettävä virtuaalinen teemaviikko keskittyy arjen pieniin digitaalisiin valintoihin, joiden avulla voimme tehdä Suomesta maailman digiturvallisimman maan.

Lue lisää